Contact » FAQ's » Aanmelding/inschrijving

Aanmelding/inschrijving

Kan ik me aanmelden voor het HersenletselCongres 2017?

Het programma wordt op dit moment vormgegeven, maar u kunt zich wel alvast aanmelden om uzelf te verzekeren van een plek. Mocht het programma u onverhoopt tegenstaan kunt u zich voor 1 september nog kosteloos afmelden.

Wat zijn de kosten voor deelname aan het HersenletselCongres?

De kosten voor deelname aan het HersenletselCongres vindt u onder het tabblad aanmelding in de rechterkolom. Bij aanmelding van 12 personen tegelijkertijd is de 12e persoon gratis.

Hoe verloopt het contact en krijg ik een bevestiging van deelname?

Zorg dat u uw persoonlijke e-mailadres doorgeeft. Na aanmelding via het webformulier ontvangt u een automatische bevestiging van aanmelding. Later ontvangt u bevestiging van deelname en de factuur. Rond eind oktober ontvangt u wederom per e-mail, het officiële (persoonlijke) toegangsbewijs.

LET OP: Alle communicatie verloopt per e-mail. Onjuiste e-mailadressen, adressen van collega's, algemene e-mailadressen of een e-mailadres die u praktisch niet gebruikt maken de communicatie dus niet erg makkelijk. Ook is het van belang af en toe uw spamfilter te controleren.

Ik wil een groep personen aanmelden van mijn organisatie, maar weet nog niet precies wie allemaal zullen deelnemen, hoe doe ik dit?

Vul het aanmeldformulier in en geef daarop aan wie de contactpersoon zal zijn. Bij opmerkingen kunt u doorgeven om hoeveel personen het gaat, dan reserveren wij dat aantal plaatsen voor uw organisatie. Te zijner tijd kunt u de namen doorgeven (het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 september).

Kan ik mijn aanmelding annuleren?

Tot 1 september kunt u kosteloos annuleren, daarna brengen we € 45  administratiekosten in rekening. Als u zich op het laatste moment afmeldt - na 1 oktober - betaalt u de volle deelnameprijs.
Bent u verhinderd, dan is het altijd mogelijk een collega te sturen om van uw deelnameplaats gebruik te maken, mits u dit ons van tevoren meldt.


Klik hier om je aan te melden voor het HersenletselCongres: Aanmelden